Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas düzı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat mimarisında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli Yangın Kapısı Fiyatları faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok bir tomar insanoğlunun gönül ve mal kaybına da uğur açabilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page